Kuura pääsi eilen treffaamaan veikkaansa, ja Gidda puolestaan pääsi pitkästä aikaa treenailemaan esineiden etsintää. Paikkana oli läheinen niitty, eli aika tasainen alusta. Alue oli jotakuinkin 25 x 60 metriä ja siellä oli kaksi esinettä (lompakko ja hanska), toinen takareunalla ja toinen keskellä ruutua. Otin alkuun vähän seuraamista ja pysähtymisiä, tarkoituksena harjoitella sitä hallittua lähestymistä alueelle... Gidda ei meinannut pysyä pöksyissään, mutta pysyi kuitenkin jotakuinkin nätisti asemissa.
Lähetin Gidda alueelle ruudun oikeasta laidasta, ja ensimmäinen esine (hanska) löytyikin melkein heti ruudun  keskeltä. Vielä toinen lähetys, ja lyhyen hakemisen jälkeen löytyi sitten se lompakkokin takarajalta. Palkkana oli kunnon pätkä hk:n sinistä, joka katosi parempiin suihin hyvin nopsasti. ;)
Mitä tästä treenistä sitten jäi mieleen? Ainakin se, että alue voi hyvin olla vielä reilusti isompi; Giddalla ei näyttänyt olevan vaikeuksia esineiden hakemisessa. Maasto nyt oli hyvin helppo: tasaisella alustalla pääsee nopsaan tarkistamaan alueen rajat ja muutenkin liikkuminen on helppoa. Palkka tuli taas vasta viimeisen esineen jälkeen, ja Giddalla säilyikin motivaatio hyvin, vaikka ekan esineen jälkeen ei palkkaa tullutkaan. Luovutuksissa on välillä vähän kiire, mutta nätisti Gidda silti malttaa odottaa, vaikka mä välillä tarkoituksella hidastelenkin esineen ottamisessa.
Tästä siis jatketaan taas. :)