Jäänyt blogin päivittäminen luvattoman pitkäksi aikaa. Tässä nyt vähän tiivistettynä viime aikojen kuulumisia.


Huhtikuun lopussa Kuura pääsi ensimmäistä kertaa mukaan vähän pidemmälle matkalle; vuorossa oli reissu Ouluun PLS:n Katselmukseen. Kuura oli helppo reissukaveri: automatkat Ouluun ja takaisin sujuivat pääasiassa nukkuessa, ja samalla huolettomalla asenteella sujuivat kaikki muutkin eteentulevat asiat. Kuuran debyytti kehänauhojen sisällä meni mukavasti, ja ensimmäisessä ulkomuotoarvostelussa lukee näin:

Sievä pieni narttu. Nätti kapeakuonoinen pää. Turkittomuus tekee korvistakin kookkaat. Saisi olla paremmin kulmautunut edestä. Luisu lantio, ei vaikuta takaliikkeisiin. Hyvä luonne. Purenta ok.

Tässäkin yhteydessä vielä kiitos loistavalle reissuporukalle! :D

Kuuran kanssa ollaan nyt jatkettu taas noutotreenejä. Tarkoituksena on, että joskus hamassa tulevaisuudessa Kuura ilmaisee hakumetsässä ihmiset rullan avulla, joten sitäkin ajatellen nouto olisi kiva saada joskus kuntoon. Epätoivo ja ahdistus on meinannut iskeä (ja välillä iskenytkin...), sillä ollaan junnattu samassa kohdassa pitkään; Kuura nostaa kapulan maasta mun käteen, mutta ei tuo sitä yhtään kauempaa. Tänään meillä oli Muskan järjestämä tokottelupäivä Järvenpäässä, ja sieltä saatiin valtavasti uusia ideoita ja tehtiin aimo harppaus eteenpäin noutorintamalla; Kuura toi heitetyn kapulan mun käteen! :))) Tästä jatketaan nyt niin, että treenataan erikseen luovutusasentoa kevyellä, puisella kapulalla ja tuota kantamista sitten muovisella lelukapulalla, kun se sillä kerran nyt sujuu. Jossain vaiheessa sitten yhdistetään nämä kaksi osiota yhdeksi kokonaiseksi liikkeeksi. Hymyilyttää vieläkin. :)

Giddan kanssa ollaan treenailtu hakumetsässä sekä pistoja että uutena asiana partiointia. Partiointi on meille molemmille uusi juttu, joten se tuottaa vähän päänvaivaa; mun pitää yrittää muistaa olla lähettämättä Giddaa pistolle, jos kerran on tarkoitus partioida... Kuulostaa yksinkertaiselta, mutta tällaisen kaksi vasenta jalkaa omaavaan puolidementikon on välillä niin kovin vaikeaa muistaa yksinkertaisiakaan juttuja, saati sitten toteuttaa niitä. Lisäksi nyt on työn alla pressulla peitetyn maalimiehen ilmaisu; Giddan mielestä moiset tyypit on välillä vähän turhan jänniä, jotta niille voisi haukkua.
Tokopuolella on nyt projektina tunnari, saatiin siihenkin tänään uusia vinkkejä. Katsotaan, miten homma lähtee etenemään. :)