Arkisen aherruksen parissa vierähtänyt taas kuukausi. Pikkuneiti käy kerran viikossa vauvauinnissa, koiruudet pääsevät puolestaan kerran viikossa vähintään agilitykentälle. Muu aika menee lenkkeillessä, siivotessa, tiskatessa, kaupassa - eli kotoisaa, ei-ehkä-niin-hohdokasta ulkomaanelämää täällä. :)

Ja vaikka Italiassa, keittiön luvatussa maassa, ollaankin, niin kovinpa suomalaista sapuskaa tulee usein tehtyä. (No okei, pitsaa tulee syötyä aika säännöllisesti...*kröh* ) Tänään tuli sitten pitkästä aikaa kokeiltua joitain uusia täkäläisiä ruokia. Ja onneksi tuli, sillä oikein maistuvia sapuskoja tuli näillä itselle uusilla resepteillä. :) Saanen esitellä:

Peruna-punasikurigratiini (eli niinkun radicchio rosso gratinato con patate - meniköhän oikein?)

ja focaccia-leipä,  jota maistettiin ekan kerran viime kesänä italialaisten tuttavien tekemänä:

Semmosta. Ja nyt jännitetään, saanko aikaiseksi päivittää tätä blogia aiemmin kuin kuukauden päästä...