...vaikkei blogin päivitystahdista niin heti uskoisikaan.

Yritänpä nyt vähän päivittää lauman kuulumisia ajan tasalle. Suomi-vieraita on käynyt kevään aikana enempi vähempi tasaiseen tahtiin - iso kiitos kaikille ja erittäin paljon tervetuloa takaisin! Koirien kanssa on tullut käytyä enempi vähempi ahkerasti agikentällä, ja Kuurankin keppi-treenit ovat edistyneet mukavasti. Nyt tosin alkoivat helteet (yyh ja plaah), joten päivisin mittarin näyttäessä varjossa +27 -> ei aukealle treenikentälle ole mitään asiaa.

Pikkuneidistä on täällä päivisin jo kovasti seuraa - ja apua: pyykkikoneen käynnistäminen on uusi ykkösjuttu, mutta myös vanhat "askareet" kenkien järjestämisestä roskien viemiseen keittiön roskikseen ovat edelleen hauskoja. Kohtahan tämä äiti voi jo nostaa jalat pöydälle, kun pikkuapulainen hoitaa päivän työt. Niinhän se menee, eikö? ;)

Suomi-lomaa odotetaan täällä jo kovasti. Näillä näkymin tupsahdetaan kotimaan kamaralle jo reilun parin viikon päästä, ja reilun kuukauden verran saadaan nauttia kotimaisemista. I h a n a a! Toivottavasti onnistutaan treffaamaan mahdollisimman monia rakkaita omia ihmisiä. :)

Ai niin. Kesäkuun alussa täällä oli pari synttärisankaria. Ekana oli Kuuris, joka 6.6. täytti jo kolme vuotta (!!). Ihan heti ei kyllä uskoisi, että ikää on jo "aikuisen verran" plakkarissa - vauhtia on edelleen ihan yli omien tarpeiden, ja elämänasenne on tuolla huolettomalla huldalla kyllä täysin kohdallaan: mitä sitä turhia murehtimaan mistään etu- tai jälkikäteen? ;) Tokana synttäreitään vietti 21.6 Gids, joka on nykyään sitten jo kahdeksan (8!!). Enkä usko sitäkään, sillä juurihan tuo pientäkin pienempi Myy haettiin Lauran luota Latokaskesta meille Espoon kotiin. Pieni valloittava rääpäle, joka mahtui kämmenelle istumaan. No, ei sitä kokoa vieläkään ihan hirveästi ole, mutta jonkin verran on tuosta lähtötilanteesta toki painoa ja pituuttakin tullut. ;)

Ja loppuun se pakollinen kuva-saaste-osuus:

Kolmevuotias Koo:

Ja 8-vuotias Gee:

Veronassa pyörähdettiin viikonloppureissulla pari viikkoa sitten. Oli todella kiva retki, ja kaupungista tykkäsin paljon. Meidän poppoon lisäksi mukana oli miespuolisen jäsenen serkku, kiitos vain seurasta, Petteri!  Ja ensimmäinen oopperakin tuli nähtyä - eikä voi muuta sanoa kuin VAU. Paikkana Veronan vanha areena, oopperoina Turandot ja Aida.

Tässä asussa ehkä hieman lämmin, kun meillä taviksillakin pukkasi hikeä:

Ja loppuun se parveke:

Nyt on pakko lähteä koneen ääreltä pois. Lämpötila kipuaa täällä yläkerrassa sen verran tuskaiseksi, että meikäläisen sietokyvyn rajat alkavat ylittyä. (Onneksi jääkaapissa odottaa vesimelonia ja pakkasessa on hätävarana jäätelöä...) Kuulumisiin - ja näkemisiin!