Tänään käytiin taas Luukissa tottelemassa. Treenien varsinaisena aiheena oli liikkeestä maahanmeno. Giddan kanssa tehtiin taas työt sivupalkan avulla: palkka (kissanruokapurkki) repun viereen kentän laidalle. Seuraamiset meni oikein kivasti. Pari kertaa meno oli vähän liian väljää, mutta hyvin nätisti ja nopeasti Gidda itse korjasi paikan oikeaksi. Liikkeestä maahanmeno meni hyvin, Gee painui maihin nopeasti ja ilman epäröintejä. Luoksetulossa neiti jostain ihmeellisestä syystä päätti tulla suoraan sivulle, jota ei olla tehty piiiitkiin aikoihin. Mikä lie ajatuskatkos? Otettiin sitten muutama eteentulo-toisto ja koko homma uusiksi. Tokalla kerralla ei ollut ongelmia, tosin mä omalla asennollani vähän varmistelin oikeaa luoksetuloasentoa nostamalla hitusen käsiä ylöspäin. Pitää jatkossa olla tarkkana, ettei tuosta tule itselle tapa. Luoksetulon jälkeen otettiin vielä metallinoutoa. Giddan mielestä homma oli erityisen ällöä, ja muutama vastalauseahdistuspiippaus piti päästää. Kapulan nostaminen tuotti vaikeuksia. Lyhensin sitten vähän matkaa, ja kapulan palautus onnistuikin. Otettiin sitten sama taas uusiksi, nyt pidemmällä palautusmatkalla. Ei se edelleenkään näyttänyt mitään maailman kivointa hommaa Geen mielestä olevan, mutta kyllä se silti ihan kelvolliselta noudolta näytti. ;) Pitää vaan treenata metalliakin lisää, mutta ei kuitenkaan liikaa, ettei hommasta tule ihan täyttä pakkopullaa. Noudon jälkeen otettiin ihan pieni pätkä seuraamista ja siitä sitten vapautus palkalle.
Oli erittäin mukava nähdä, että Giddalla riittää intoa tehdä töitä, vaikka palkkaa ei tulekaan (tai se on jossain sivummalla). Sivupalkka tuntuu olevan meille sopiva juttu, joten jatketaan treenejä samalla tyylillä.
Kuuriskin pääsi tietenkin vähän leikkimään kentälle. Otettiin muutama toisto maahanmenoa ja kosketusalustatreeniä. Lopuksi leikittiin pallolla. Kuura oli tyypilliseen tapaansa ihanan iloisena, skarppina ja kontaktinhakuisena koko ajan. Kentällä seisovat vieraat ihmiset eivät kiinnostaneet yhtään. Maahanmenoon ollaan nyt yhdistetty jo jonkin aikaa vihjettä, ja nyt näyttää pikkuhiljaa yhteys sanan ja toiminnon välillä löytyvän... Tästä se lähtee. ;)
Kun vein Kuuran autoon, niin otin samalla Giddalle vielä lopuksi yhden tavallisen noudon puukapulalla, jottei tuo metalliällötys olisi jäänyt ihan päällimmäiseksi mieleen päivän treeneistä. Norminoudossa nyt ei mitään ongelmia ollut, ja homma näytti olevan Geen mielestä hauskaa.