No ollaanpas sitä oltu taas saamattomia plokin päivittelyssä. Arkena menee aika vauhdilla pikkuneidin ja koirien kanssa, ja vaikka koneella ehtiikin silloin tällöin roikkua, niin tämmöinen vähän pidempää keskittymistä vaativa juttu on ollut aika työn ja tuskan takana. Enkä usko, että kovin moni näitä sepusteluja edes seuraa, joten suurta vahinkoa tästä laiskuudesta ei liene koitunut... :F Joka tapauksessa, tässä vähän kuvareportaaseeja viime aikojen meiningeistä.

Syyskuussa käväistiin Sloveniassa, Pivka Military Parkissa. Tarkoitus oli oikeastaan alunperin käydä siinä lähistöllä kävelemässä ja katsastamassa mahdolliset "koiranmentävät" polkureitistöt. No, sattumien kautta eksyttiin kuitenkin ihan ko. puistoon sisälle, ja ihan hauska reissu siitä tulikin. Perheen miespuolinen edustaja oli ehkä enempi kiinnostunut noista teknisistä härpäkkeistä, mutta löytyhän sieltä muutakin. ;)

Joku tankki? T-72 tai joku.

"We need some ammos over here, man!"

Kyllä syttyy!

Ja ehken kaikista söpöin näky; vuohet lohikäärmeenhampaissa:

Paikalla esitettiin myös ilmeisen kuuluisa (?) historiallinen taistelu, Napoleon vs. Joku. (Allekirjoittaneiden sloveniankieli ei edelleenkään taivu kiitosta ja hyvääpäiväätä kummoisempaan...)

Viikko sitten käväistiin Venetsiassa. Edellisen kerran tehtiin sinne muutaman tunnin pikareissu viime syksynä, ja tälläkin kertaa retki jäi suunniteltua lyhyemmäksi; ei vain päästy aikaisemmin liikenteeseen - mitäs ollaan niin saamattomia. No, kiva reissu oli kuitenkin, ja pikkuneitikin jaksoi ihan hurjan hyvin olla matkassa mukana. :) Ja muutama muukin oli keksinyt saman retkikohteen... :F

Eilen oli taas täällä Triestessä vuotuinen purjehdustapahtuma, Barcolana. Ja pitkästä aikaa käytiin "omalla kylällä" pyörähtämässä. Väkeä oli kuin pipoa, mutta ihan mukava reissu kuitenkin. Hävettävän vähän tulee näillä lähinurkilla pyörittyä, joten senkin puolesta oli kiva päästä tätäkin kaupunkia taas tutkailemaan.

Yleisnäkymää omalta partsilta. On siellä muutama paatti liikenteessä:

Väentungosta ja myyntikojuja:

Triesten oma aukio, Piazza dell'Unita d'Italia:

Kaupungin "kanaali" (vähän vaatimattomampi kuin esim. Venetsiasta löytyvät...):

Että semmosta. :)